torstai 8. tammikuuta 2009

Mm. Harmoniaa, sopusointua, ja voimaa..

Vietän harmonista aamupäivää (joka pian kääntyy iltapäiväksi) juoden vihreää teetä pohtien samalla päivän tulevia tekoja, ja menoja.

Ennen kuin ryhdyn varsinaisiin päivän menoihin. Haluan julistaa nyt 'virallisesti Tommy Tabermannin harmonian, sopusoinnun ja rakkauden lähettilääksi :-)

Uusimmassa ME -lehdessä 1-09 hän kirjoittaa kolumnissaan "Nauru kykenee siihen mihin ei yksikään kivääri tai kranaatti, se vapauttaa kaikista kahleista ja sortaa kaikki muurit. Joka osaa ja uskaltaa nauraa itselleen ja elämän hulluudelle, osaa myös hymyillä elämälle."

Kyllä osaa mies kirjoittaa.. :-)

Joskus aiemmin hän on kirjoittanut Me -lehdessä "Kuka tahansa elämän loi tai keksi, hänen tarkoituksensa ei voinut olla, että me tuhlaisimme tämän lyhyen matkan maan päällä toistemme alistamiseen ja mitätöimiseen."

Voi miten ihana mies... ;-)


...seuraavaan aiheeseen....

Uusimmassa Voi Hyvin -lehdessä 7/08 Lukuonni palstalla on esitelty monia kiinnostavia kirjoja. Tässä lyhyesti muutamia:

  • Slow - Elä hitammin (Bazar). Carl Honoré.
  • Kultainen varis - Pienoisesseitä (Kirjapaja). Filosofi Heidi Liehu. Perussanomana: jakaminen ja yhteisöllisyys on tie mielekkääseen elämään ja onneen.
  • Luontaisesti terveeksi (Edico). Vyöhyke- ja elämänkaariterapeutti Marja-Liisa Veijonen.
  • Viisas arki - Opas yhteisöllisyyteen (Into-kustannus). Meri Lähteenoksa.
  • Isä Mitron ajatuksia elämästä, työstä, uskosta (WSOY). Isä Mitro.
  • Kaikesta jää jälki - Puheenvuoroja ympäristöä säästävistä valinnoista (Avain). Anja Portin. Kantaaottavaa pohdintaa vastuusta ja vaikuttamismahdollisuuksista.

Nyt menoihin! Mukavaa päivää kaikille !

Ei kommentteja: